Urządzenia i Akcesoria
Tuna Fishcakes
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
8 pieces
Składniki
-
medium eggs2
-
water750 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm), rinsed600 g
-
frozen green beans100 g
-
tinned tuna, in water drained (2 x 200 g tins)300 g
-
pickled capers drained2 Tbsp
-
mayonnaise2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
plain flour for dusting
-
vegetable oil2 Tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
12 g
Kalorie
800 kJ /
191 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Green Pancakes with Ham and Cheese
55 min
Pollock with Potato and Squash Crust with Chablis Sauce
1 godz.
Salmon and Potato Bake with Dill
1 godz. 15 min
Pork with Black Bean Sauce
30 min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1 godz. 50 min
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Tuna, Courgette and Red Pepper Lasagne
35 min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 godz. 30 min
Pork Cannelloni with Vegetable Sauce
1 godz.
Sausage Meatballs with Butternut Squash & Potatoes
1 godz. 10 min
Baked Penne with Vegetables
1 godz. 5 min
Tuna and Spring Onion Quiche
2 godz.