Tuna Noodle Bake
TM6 TM5

Tuna Noodle Bake

4.2 (35 ocen)

Składniki

  • 1235 g water
  • ½ tsp fine sea salt
  • 225 - 255 g Chinese egg noodles, dried (see tip)
  • 1 Tbsp olive oil, plus extra for greasing
  • 200 g Cheddar cheese, cut in pieces
  • 70 g bread, torn in pieces
  • 1 garlic clove
  • 15 g fresh parsley, leaves only
  • 100 g onions, quartered
  • 100 g red peppers, cut in pieces (approx. ½ large red pepper)
  • 30 g olive oil
  • 485 g milk
  • 30 g plain flour
  • 70 g dry white wine (e.g. Chardonnay)
  • 1 Tbsp chicken stock paste
  • 225 g button mushrooms, halved
  • 340 g tinned tuna, in brine (drained weight)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2251 kJ / 538 kcal
Białko
35 g
Węglowodany
49 g
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy