Urządzenia i Akcesoria
Tuna Noodle Bake
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
water1235 g
-
fine sea salt½ tsp
-
Chinese egg noodles, dried (see tip)225 - 255 g
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
Cheddar cheese cut in pieces200 g
-
bread torn in pieces70 g
-
garlic clove1
-
fresh parsley leaves only15 g
-
onions quartered100 g
-
red peppers cut in pieces (approx. ½ large red pepper)100 g
-
olive oil30 g
-
milk485 g
-
plain flour30 g
-
dry white wine (e.g. Chardonnay)70 g
-
chicken stock paste1 Tbsp
-
button mushrooms halved225 g
-
tinned tuna, in brine (drained weight)340 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
35 g
Kalorie
2251 kJ /
538 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Creamy mustard chicken stew
40 min
Aussie Potato Salad
1 godz. 30 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1 godz. 55 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Ham Hock Potato Bake
35 min
Chicken and Spinach Lasagne
1 godz. 15 min
Tuna Pasta Bake
1 godz.