Urządzenia i Akcesoria
Thai Red Curry Paste
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
1 jar
Składniki
-
coriander seeds6 tsp
-
cumin seeds3 tsp
-
shallots halved200 g
-
fresh red chillies halved, to taste60 - 90 g
-
fresh lemon grass cut in pieces (1 cm)2 stalks
-
garlic cloves12
-
fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)fresh galangal peeled, cut in round slices (2 mm)45 g
-
limes thin peelings of skin only3
-
white miso pasteshrimp paste30 g
-
ground white pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
321.8 mg
Białko
20.3 g
Kalorie
1917.1 kJ /
458.2 kcal
Tłuszcz
5.3 g
Błonnik
20 g
Tłuszcz nasycony
0.4 g
Węglowodany
100.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lamb Dopiaza (Lamb and Onion Curry)
6 Std. 30 Min
Steamed Pesto Bread Rolls
1 Std. 15 Min
Balinese-style Minced Chicken Satay with Pickled Vegetables
1 Std. 20 Min
Tandoori Marinade
10 Min
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6 Std. 25 Min
Lamb Korma
4 Std.
Sri Lankan Red Beef Curry
1 Std. 35 Min
Tikka Paste
1 Std.
Jungli Laal Maas
5 Std.
Vanilla White Wine Pears with Almond Crumble
1 Std.
Lamb Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Prawn Bhuna
30 Min