Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de queso mozzarella, en trozos
- 8 ramitas de albahaca, sólo las hojas
- 150 g de cebolla
- 2 dientes de ajo
- 100 g de champiñones
- 200 g de jitomate, en trozos
- 180 g de mayonesa
- 1 pizca de sal
- 1 pizca de pimienta negra molida
- 1 pan campesino
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1821 kJ / 436 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema de jitomate
30 min
Keppe charola
1 Std. 40 Min
Dip de alcachofa y portobello
30 min
Merengue de avellana con relleno de banana toffee
3 Std. 15 Min
Souffle de chocolate
1h
Souffle de queso gruyere
40 min
Marquesa de chocolate
2 godz. 40 min
Mousse de chocolate
3h 20 min
Pappardelle al limón
45 min
Dip de queso y rábano
5min
Risotto con parmesano
30 min
Dip de alcachofa y espinaca
30 min