Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 gramos de agua
- 80 gramos de aceite de oliva
- 30 gramos de levadura prensada fresca
- 700 gramos de harina
- 1 cucharadita de sal
- 170 gramos de queso feta, troceado
- 50 gramos de cebolla
- 100 gramos de aceitunas verdes deshuesadas
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 320 kJ / 76 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 10 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pan de brioche
5h
Hogaza de vino tinto
15h 30min
Croissants
6h
Pan de pumate, aceitunas negras y romero
30min
Bollitos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Pan de canela
3 Std.
Bollitos blancos de albahaca y parmesano
2 Std. 50 Min
Focaccia de jitomate
1 Std.
Pizza con arúgula y tomate seco
50min
Hogaza de papa
3 Std. 35 Min
Pan de brioche al vapor
2h 40min
Pan de caja
2 Std. 30 Min