Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 hojas de gelatina
- 180 g de nata (35% de grasa)
- 90 g de queso azul
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 3 peras conferencia
- 1 cucharadita de mantequilla (y algo más fundida para pincelar)
- 20 - 30 g de masa kataifi
- 15 granos de pimienta rosa
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 419 kJ / 100 kcal
- Białko
- 2.4 g
- Węglowodany
- 7.3 g
- Tłuszcz
- 7.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 100.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rollo de pavo con mermelada de tomate
2h
Chips de verduras al horno
2h
Galletas integrales con romero
Brak ocen
Apio nabo con remoulade
10min
Pa de Sant Jordi
2h 15 min.
Coca de cerezas
2u. 20min
Tarta flambeada de gorgonzola, pera y nueces
1h
Scones de nata
25min
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30min
Carrilleras con sepia y arroz blanco
40min
Rollo de piquillo con rúcula y nueces
5h 30min
Muffins de huevo y beicon
45min