Urządzenia i Akcesoria
Bizcocho y crema inglesa de horchata
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
10 raciones
Składniki
Horchata
-
180 g de chufas
-
350 g de agua
Bizcocho de chufa
-
6 huevos
-
200 g de azúcar
-
4 yemas de huevo
Crema inglesa de horchata
-
20 - 30 g de caramelo líquido
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 ración
Białko
4.7 g
Kalorie
986 kJ /
235 kcal
Tłuszcz
8.7 g
Błonnik
3.2 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coca de mollitas
40 min
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13 godz.
Tarta rústica de almendras y cítricos
1 godz. 15 min
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2 godz. 10 min
Buñuelos de viento de calabaza
1 godz. 10 min
Toña alicantina (Comunidad Valenciana)
2 godz. 30 min
Almoixàvenas
1 godz. 30 min
Monas de Pascua
2 godz. 40 min
Nata de trufa
8 godz. 15 min
Horchata
8 godz. 10 min
Bizcocho de naranja XXL
1 godz. 15 min
Coca de llanda
40 min