Tarta cremosa de melocotón

Tarta cremosa de melocotón

3.7 25 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 raciones

Składniki

Base
  • 200 g de frutos secos variados (anacardos, nueces, avellanas, etc.)
  • 50 g de copos de avena
  • 100 g de dátiles sin hueso
  • 50 g de aceite de coco (derretido)
  • 2 cucharadas de cacao puro en polvo
Crema de melocotón
  • 600 g de melocotón en almíbar (en mitades) escurrido
  • 100 g de agua (o 100 g del almíbar de los melocotones)
  • 15 g de agaragar
  • 300 g de queso mascarpone
  • 1 yogur natural (120-125 g)
  • copos de coco frutos rojos, flores comestibles, etc. para decorar

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 231.6 mg
Białko 10 g
Kalorie 1898 kJ / 454 kcal
Tłuszcz 34.1 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 15.3 g
Węglowodany 32.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...