Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Base
- 200 g de frutos secos variados (anacardos, nueces, avellanas, etc.)
- 50 g de copos de avena
- 100 g de dátiles sin hueso
- 50 g de aceite de coco (derretido)
- 2 cucharadas de cacao puro en polvo
Crema de melocotón
- 600 g de melocotón en almíbar (en mitades) escurrido
- 100 g de agua (o 100 g del almíbar de los melocotones)
- 15 g de agaragar
- 300 g de queso mascarpone
- 1 yogur natural (120-125 g)
- copos de coco, frutos rojos, flores comestibles, etc. para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1898 kJ / 454 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 32.8 g
- Tłuszcz
- 34.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 231.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crumble de arándanos
50min
Fruit cake al café
2h
Plum cake de piña y coco
2h 30min
Minicakes de canela
30min
Bizcocho de pera con jengibre
1h
Tarta mousse de piña
6h 30min
Bizcocho de chocolate y calabacín
1h
Cake de yogur y chocolate
1h 30min
Bundt cake de calabacín y cacao
1 Std. 10 Min
Bizcocho de leche condensada
1h
Tarta esponjosa de limón
3 Std.
Bizcocho de manzana y canela
1h 15min