Tarta cremosa de melocotón

Tarta cremosa de melocotón

3.8 23 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 raciones

Składniki

Base
  • de frutos secos variados (anacardos, nueces, avellanas, etc.)
    200 g
  • de copos de avena
    50 g
  • de dátiles sin hueso
    100 g
  • de aceite de coco (derretido)
    50 g
  • de cacao puro en polvo
    2 cucharadas
Crema de melocotón
  • de melocotón en almíbar (en mitades) escurrido
    600 g
  • de agua (o 100 g del almíbar de los melocotones)
    100 g
  • de agaragar
    15 g
  • de queso mascarpone
    300 g
  • yogur natural (120-125 g)
    1
  • copos de coco frutos rojos, flores comestibles, etc. para decorar

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 454 kcal / 1898 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 34.1 g
Węglowodany 32.8 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 15.3 g
Sód 231.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...