Rollos de brioche salados

Rollos de brioche salados

4.5 24 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
24 unidades

Składniki

Relleno de tomate y anchoas
  • 1 - 2 dientes de ajo
  • 80 g de tomates secos en aceite escurridos
  • 1 cucharada colmada de orégano seco
  • 6 filetes de anchoa en aceite
  • 180 g de queso cremoso
Masa
  • 130 g de leche
  • 60 g de mantequilla
  • 2 huevos
  • 10 g de levadura prensada fresca
  • 300 g de harina (y algo más para espolvorear)
  • ½ cucharadita de sal
  • 20 g de azúcar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 unidad

Sód 130 mg
Białko 3.4 g
Kalorie 477 kJ / 114 kcal
Tłuszcz 5.5 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...