Wersje kompatybilne
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Schiacciata integrale
- 120 g di acqua
- 1 cucchiaino di malto d'orzo
- 5 g di lievito di birra fresco
- 250 g di farina integrale
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 200 g di finocchi a fettine sottili
- ½ cucchiaino di pepe rosa macinato
- 1 pizzico di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carpaccio di pesce spada
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 992 kJ / 237 kcal
- Białko
- 8.1 g
- Węglowodany
- 30.1 g
- Tłuszcz
- 9.3 g
- Błonnik
- 4.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40min
Focaccia alla farina di farro
2 Std. 30 Min
Pizza assettata
1h 45min
Pizza Gourmet nera con porri, stracchino e gamberetti
3 Std. 20 Min
Pane integrale in cassetta
4h
Pagnotte alla curcuma e semi di girasole
3 Std. 10 Min
Focaccia integrale ai fiocchi di latte e zucchine
2h 10min
Pizza Gourmet insalata, salsa cocktail gamberetti e salmone
4h
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h
Focaccia ai cereali
2 Std. 5 Min
Pane integrale ai semi vari
4 Std. 10 Min
Pizza alla farina di farro
2h 10min