Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci

Passato di verdure, uova in cocotte e spinaci

4.4 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni

Składniki

  • 400 g di carote a pezzi
  • 300 g di porri a pezzi
  • 200 g di rape a pezzi
  • 100 g di patate a pezzi (2 cm)
  • 800 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale + q.b.
  • 2 pizzichi di pepe macinato
  • 200 g di spinaci baby freschi
    200 g di spinaci freschi, tagliati grossolanamente
  • 40 g di burro a pezzi
  • 100 g di pomodori a dadini
  • 8 uova
  • 400 g di pane tostato, a listarelle

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 279 kcal / 1169 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 34 g
Błonnik 5.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...