Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 250 g di latte
- 30 g di zucchero
- 20 g di lievito di birra fresco
- 125 g di margarina
- 100 g di farina di mais tipo fioretto
- 1 cucchiaino di sale
- 400 g di farina tipo 00
Ripieno
- 100 g di cipolla in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di polpa di pomodoro a pezzi
lub 100 g di passata di pomodoro - 400 g di filetti di merluzzo a pezzetti
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- olio di arachidi q.b.
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1296.5 kJ / 309.9 kcal
- Białko
- 8.9 g
- Węglowodany
- 29.4 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Błonnik
- 1.3 g
Alternatywne przepisy
Baklava
1 godz. 30 min
Koftas con patate in salsa ai peperoni
1h 40min
Chutney di fragole
Brak ocen
Bon bon alla fragola
Brak ocen
Pasta sfoglia
3h 40min
Ketchup
1 godz. 20 min
Girelle con spinaci e tofu (vegan)
8 godz.
Burro Montpellier
Brak ocen
Sacher Torte (senza glutine)
3h
Insalata capricciosa
30 min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Crêpes salate con verdure (senza lattosio) (Bimby Friend)
1 godz. 20 min