Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 苦茶油
- 10 克 嫩薑 ,切絲
- 100 克 玉米筍 ,切斜片(約1.5公分)
- 200 克 青江菜 ,切段(約5公分)
- 80 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 324.9 kJ / 77.7 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 5.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 4198 g
- Błonnik
- 2.8 g
- Sód
- 242.8 mg