玉米筍炒青江菜
TM6 TM5

玉米筍炒青江菜

4.5 (11 ocen)

Składniki

  • 10 克 苦茶油
  • 10 克 嫩薑 ,切絲
  • 100 克 玉米筍 ,切斜片(約1.5公分)
  • 200 克 青江菜 ,切段(約5公分)
  • 80 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 糖

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
324.9 kJ / 77.7 kcal
Białko
2.2 g
Węglowodany
6.5 g
Tłuszcz
5.2 g
Tłuszcz nasycony
4198 g
Błonnik
2.8 g
Sód
242.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy