
Urządzenia i Akcesoria
玉米筍炒青江菜
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份
Składniki
-
苦茶油10 克
-
嫩薑 ,切絲10 克
-
玉米筍 ,切斜片(約1.5公分)100 克
-
青江菜 ,切段(約5公分)200 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切絲80 克
-
鹽¼ 茶匙
-
糖¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
77.7 kcal /
324.9 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
6.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
4198 g
Sód
242.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

產後補給站
74 Przepisy
Tajwan
Tajwan