Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 蔥 ,切段
- 10 克 薑
- 15 克 蒜頭
- 300 克 蝦仁
- ½ 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 白胡椒粉
- ½ 茶匙 太白粉
- 6 張 越南米紙 (Ø約15公分)
- 泰式甜辣醬 ,少許
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 193.5 kJ / 46.3 kcal
- Białko
- 7.7 g
- Węglowodany
- 4 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 0.7 g