Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 薑
- 10 克 新鮮香菜葉 (opcjonalnie)
- 300 克 蝦仁
- 1 顆 蛋白
- 10 克 冰糖粉
- 10 克 玉米粉
- 10 克 魚露
- 1 茶匙 米酒
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 4 張 春捲皮
- 10 克 橄欖油, 刷油用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 635 kJ / 152 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 1 g