韓式牛肉拌飯
TM5 TM6

韓式牛肉拌飯

4.7 (17 ocen)

Składniki

  • 300 克 火鍋牛肉片
  • 10 克 醬油
  • 2 ¾ 茶匙 糖
  • 30 克 白芝麻油
  • ¼ 茶匙 玉米粉
  • 100 克 龍鬚菜 ,切段(長約5公分)
  • 100 克 紅蘿蔔 ,切絲(長約5公分)
  • 100 克 新鮮豆芽菜
  • 15 克 油
  • 4 顆 蛋
  • 500 克 水
  • ¾ 茶匙 鹽
  • 400 克 白米飯
  • 50 克 韓式泡菜
  • 5 克 海苔 ,切成細絲
  • ¼ 茶匙 白芝麻
  • 15 - 20 克 韓國辣椒醬

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2495.2 kJ / 596.9 kcal
Białko
23.2 g
Węglowodany
67.2 g
Tłuszcz
26.4 g
Błonnik
3.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy