
Urządzenia i Akcesoria
韓式牛肉拌飯
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 55 min
4 人份
Składniki
-
火鍋牛肉片300 克
-
醬油10 克
-
糖2 ¾ 茶匙
-
白芝麻油30 克
-
玉米粉¼ 茶匙
-
龍鬚菜 ,切段(長約5公分)100 克
-
紅蘿蔔 ,切絲(長約5公分)100 克
-
新鮮豆芽菜100 克
-
油15 克
-
蛋4 顆
-
水500 克
-
鹽¾ 茶匙
-
白米飯400 克
-
韓式泡菜50 克
-
海苔 ,切成細絲5 克
-
白芝麻¼ 茶匙
-
韓國辣椒醬15 - 20 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
596.9 kcal /
2495.2 kJ
Białko
23.2 g
Tłuszcz
26.4 g
Węglowodany
67.2 g
Błonnik
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan