
Urządzenia i Akcesoria
Muffiny z mąki owsianej z masłem orzechowym
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
16 sztuk
Składniki
-
bananów, dojrzałych (2-3 szt.), pokrojonych na kawałki200 g
-
miodu170 g
-
masła orzechowego podzielonego na kawałki250 g
-
mąki owsianej Melvit200 g
-
octu jabłkowego1 łyżeczka
-
sody oczyszczonej1 ½ łyżeczki
-
soli1 szczypta
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
192.3 kcal /
805 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
9.4 g
Węglowodany
22.1 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PEŁNE ZDROWIA
60 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Jaglane kulki kokosowe à la Rafaello®
2 godz.
Gofry na mące owsianej z bazyliowym twarożkiem
50 min
Muffiny piernikowe i nocna owsianka z masłem orzechowym i kakao
45 min
Gofry owsiane
45 min
Ciasteczka owsiane z bananami
35 min
Gofry jaglano-bananowe
45 min
Krem czekoladowy z awokado
5 min
Muffinki marchewkowo-jabłkowe z nasionami chia
1 godz. 15 min
Bananowe muffiny z orzechami włoskimi
35 min
Owsiane brownie z mango
1 godz.
Muffiny mocy
55 min
Muffiny bananowo-czekoladowe z orzechami
50 min