Salpicón de conejo

Salpicón de conejo

5.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porciones

Składniki

  • 1000 g de agua
  • 1300 g de carne de conejo, sin hueso
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • ½ cucharadita de pimienta negra molida
  • 200 g de cebolla morada
  • 150 g de rábano
  • 15 g de cilantro
  • 50 g de aceite de oliva
  • 25 g de chiles jalapeños en escabeche
  • 300 g de jitomate
  • 80 g de vinagre
  • 12 cucharadita hojas de lechuga
  • 1 aguacate para servir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 3 g
Kalorie 453 kJ / 108 kcal
Tłuszcz 8 g
Węglowodany 5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...