Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g de agua
- 1300 g de carne de conejo, sin hueso
- 1 ½ cucharadita de sal
- ½ cucharadita de pimienta negra molida
- 200 g de cebolla morada
- 150 g de rábano
- 15 g de cilantro
- 50 g de aceite de oliva
- 25 g de chiles jalapeños en escabeche
- 300 g de jitomate
- 80 g de vinagre
- 12 cucharadita hojas de lechuga
- 1 aguacate, para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 453 kJ / 108 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 5 g
- Tłuszcz
- 8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de nopales
45min
Crema de ejote
30min
Agua de Horchata
5 Min
Chileatole
55 min
Chiles en nogada
1 Std.
Crema de chícharos con queso crema
50min
Pollo en salsa de huitlacoche
45min
Salpicón de res
40min
Ensalada con tortitas de amaranto y atún
20 Min
Molito de cacahuate y morita
35min
Tamales de frijol Veracruzanos
2h
Aguachile de jícama
15 Min