![Postre de jícama Postre de jícama](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/971DBC13-E2FE-4993-86FB-C4CE8EE667FA/Derivates/1B9DDEEE-60BE-4408-B0BB-E89E36F665ED.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de jugo de naranja
- 90 g de piloncillo, en trozos
- 800 g de jícama, pelada y en trozos
- 30 g de coco rallado, y un poco más para decorar
- ¼ cucharadita de canela en polvo, y un poco más para decorar
- 100 g de pasitas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 666 kJ / 459 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Nieve de guanábana y mango
5 godz.
Nieve de pepino y limón
10min
Agua de horchata
15 分钟
Agua de pepino con limón y chía
25 dk
Sopa de jitomate con amaranto
20 分钟
Agua de chayote
10min
Agua de jamaica y tuna
10min
Agua de Guayaba con jamaica
15 分钟
Agua de avena y manzana
5 Min
Horchata de semillas de melón
5 Min
Agua de pepino, limón y menta
5 Min
Agua de pepino y limón
10min