
Urządzenia i Akcesoria
Petits carrot cakes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
-
de carotte coupée en morceaux100 g
-
œufs2
-
de sucre en poudre80 g
-
de beurre doux coupé en morceaux et un peu pour les ramequins80 g
-
de farine de blé100 g
-
de levure chimique (1/2 sachet)1 c. à café
-
de cannelle en poudre½ c. à café
-
de noix de muscade fraîchement râpée¼ c. à café
-
de cerneaux de noix40 g
-
de raisins secs40 g
-
d'eau500 g
-
glace à la vanille
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
318 kcal /
1330 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
32 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ramequins vapeur
10 Przepisów
Francja
Francja