Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 1 spicchio di aglio
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 250 g di cipolle a fette
- 600 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di polpa di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado di carne o vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Goulash alla birra doppio malto
1 godz. 15 min
Manzo alla borgognona
1h 35min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1 godz. 30 min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50min
Coppa di maiale in umido
1 godz. 30 min
Zighinì (Stufato di manzo)
50min
Chili con carne
1 Std. 20 Min
Goulash di manzo con canederli al vapore
1h 40 min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1 godz. 30 min
Zuppa di pollo e funghi
55min
Kartoffelsalat
50min
Goulash ungherese
1h 45min