Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di patate, pelate e a tocchetti (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 1 spicchio di aglio
- 2 foglie di alloro fresco, lavate
- 250 g di cipolle a fette
- 600 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi
- 1 pizzico di paprika dolce
- 1 pizzico di cumino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 200 g di polpa di pomodoro
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado di carne o vegetale
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1757 kJ / 420 kcal
- Białko
- 33.8 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 21.5 g
- Błonnik
- 2.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Coppa di maiale in umido
1h 30 min
Zuppa di goulasch di manzo con peperoni
1h 30 min
Stufato di maiale, mele e lenticchie
55min
Chili con carne
1h 20min
Gulasch di agnello
1óra 10p
Goulash di manzo con canederli al vapore
1h 40 min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 min
Arroz di pollo
1h 20min
Pollo Garam masala con riso basmati (Bimby Friend)
40 min
Goulash ungherese
1óra 45p
Pollo alla marocchina con cous cous
40 min
Goulash alla birra doppio malto
1óra 15p