Pesto di prezzemolo
TM31 TM5 TM6

Pesto di prezzemolo

4.8 (75 ocen)

Składniki

  • 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di nocciole sgusciate
  • ¼ spicchio di aglio senz'anima (opcjonalnie)
  • 80 g di prezzemolo fresco gambi e foglie, lavati
  • 130 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato

Wartości odżywcze
na 1 Ricetta completa
Kalorie
7075 kJ / 1691 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
172 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy