
Urządzenia i Akcesoria
Pasta frolla al farro (vegan)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
1 Ricetta completa
Składniki
-
di farina di farro125 g
-
di farina tipo 00125 g
-
di zucchero di canna grezzo125 g
-
di olio di semi di mais70 g
-
di acqua60 g
-
di lievito in polvere per dolci (opcjonalnie)½ cucchiaino
Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa
Kalorie
1944 kcal /
8134 kJ
Białko
31 g
Tłuszcz
73 g
Węglowodany
308 g
Błonnik
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Vegan
60 Przepisów
Włochy
Włochy