Pasta frolla al farro (vegan)

Pasta frolla al farro (vegan)

4.3 70 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
1 Ricetta completa

Składniki

  • di farina di farro
    125 g
  • di farina tipo 00
    125 g
  • di zucchero di canna grezzo
    125 g
  • di olio di semi di mais
    70 g
  • di acqua
    60 g
  • di lievito in polvere per dolci (opcjonalnie)
    ½ cucchiaino

Wartości odżywcze na 1 Ricetta completa

Kalorie 1944 kcal / 8134 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 73 g
Węglowodany 308 g
Błonnik 11 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...