Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Impasto
- 400 g di farina manitoba + q.b.
- 200 g di acqua
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
- olio extravergine di oliva q.b.
- 600 g di crescenza a pezzi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4864 kJ / 1164 kcal
- Białko
- 50.8 g
- Węglowodany
- 94.4 g
- Tłuszcz
- 64.6 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Focaccia al formaggio
55min
Insalata di panissa con carciofi
55min
Sardenaira alla sanremasca
3u. 10min
Brandacujun
45 Min
Pansoti in salsa di noci
2 Std.
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2 Std.
Polpettone fagiolini e patate
1 Std. 30 Min
Farinata di ceci (vegan)
2 Std.
Tarte tatin
2 Std. 30 Min
Panissa
45 Min