Focaccia al formaggio di Recco

Focaccia al formaggio di Recco

4.1 127 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
3 porzioni

Składniki

Impasto
  • 400 g di farina manitoba + q.b.
  • 200 g di acqua
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino raso di sale
Terminare la preparazione
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 600 g di crescenza a pezzi

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 50.8 g
Kalorie 4864 kJ / 1164 kcal
Tłuszcz 64.6 g
Błonnik 3.3 g
Węglowodany 94.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...