Paté di fegatini

Paté di fegatini

4.4 81 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 30 g di scalogno
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 450 g di fegatini di pollo lavati e a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di vin santo o Passito
  • 2 acciughe sotto sale dissalate
  • 15 g di capperi sott'aceto
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 18 g
Kalorie 770 kJ / 184 kcal
Tłuszcz 12 g
Błonnik 0 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...