Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pasta fresca
- 300 g di farina tipo 0 + q.b.
- 2 uova
- 50 g di acqua
- 1 pizzico di sale
Sugo di vitello
- 50 g di cipolla a pezzi
- 40 g di burro a pezzi
- 500 g di bocconcini di carne di vitello senza nervi (1,5 cm)
- 50 g di farina tipo 0
- 100 g di vino bianco secco
- 350 g di brodo di carne bollente
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 150 g di panna (30-40% di grassi)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2912 kJ / 696 kcal
- Białko
- 42.2 g
- Węglowodany
- 72.5 g
- Tłuszcz
- 26.4 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tagliatelle mediterranee
35min
Purè di manioca
50min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1h 5min
Risotto carote e bacon
40min
Pasta gratinata
50min
Hosomaki
2h
Limoncello
192h 30 min
Fazzoletti Jôf Fuart
2j 30 menit
Pizza prosciutto e funghi
Brak ocen
Tagliatelle di nonna Marietta
1h
Polka (pane francese)
5 godz.
Rigatoni affumicati
25min