
Urządzenia i Akcesoria
Focaccia ai friarielli
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
3 porzioni
Składniki
Impasto
-
di acqua220 g
-
di lievito di birra fresco20 g
-
di zucchero1 cucchiaino
-
di farina di forza (manitoba)400 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di strutto30 g
Farcitura
-
di acqua500 g
-
di friarielli o cime di rapa, puliti500 g
-
spicchio di aglio (opcjonalnie)½
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
di acciughe sotto sale dissalate o sott'olio12 filetti
-
di sale½ - 1 cucchiaino
-
di sale + q.b.cucchiaino
-
di pinoli20 - 30 g
-
di pepe macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
761 kcal /
3184 kJ
Białko
27 g
Tłuszcz
27.9 g
Węglowodany
107.2 g
Błonnik
10.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizze e focacce
60 Przepisów
Włochy
Włochy