Urządzenia i Akcesoria
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 jar
Składniki
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1274 mg
Białko
6 g
Kalorie
1293 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spanish flan
7 Std. 55 Min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 Min
Sugarcane Water Chestnut Drink
50 Min
Steamed Fish With Pickled Chilli And Black Beans
35 Min
Crème brûlée
7 Std.
Sous-Vide Herbal Chicken
4 Std. 15 Min
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5 Metric)
30 Min
Caramel Flan (No-Bake)
3 Std. 15 Min
Firecracker Pearl Rice Meatballs
2 Std.
Hot and sour soup
55 Min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min