Urządzenia i Akcesoria
Dwaejibukgogi (Korean BBQ Marinade)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
1 jar
Składniki
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters125 g
-
yellow onions60 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)3 g
-
spring onion chopped1
-
light soy sauce1 tbsp
-
brown sugar1 ½ tbsp
-
ground black pepper1 pinch
-
sesame oil dark (toasted)2 tsp
-
gochujang (Korean chilli paste)3 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Sód
1274 mg
Białko
6 g
Kalorie
1293 kJ /
309 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
55 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wonton soup
1 godz.
Lemon grass beef salad
30 min
Chilli Lime Sauce
5 min
Bison Burger with Cheddar and Pickled Onions
35 min
Avocado with egg and salmon tartare
50 min
Hot and sour soup
20 min
Quinoa salad with crunchy vegetables
30 min
Crab, Saffron and Parmesan Tartlets
1 godz. 20 min
Crema catalana
40 min
Steamed cabbage and pork dumplings
1 godz. 35 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Ginger Garlic Paste
10 min