Trouxas de alheira com chutney de uva

Trouxas de alheira com chutney de uva

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
20 unidades

Składniki

Chutney
  • cebola roxa cortada em pedaços
    400 g
  • azeite
    50 g
  • caramelo líquido (ver dica)
    50 g
  • uvas vermelhas s/ grainha cortadas ao meio
    1000 g
  • vinagre balsâmico
    30 g
  • estrela de anis
    1
  • cardamomo só as sementes
    3 vagens de
  • sal
    2 c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • vinho do Porto
    2 c. sopa de
Trouxas
  • massa filo
    500 g
  • manteiga derretida p/ pincelar
    2 c. sopa de
  • alheiras de caça, só o recheio
    2

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 231.1 kcal / 966.9 kJ
Białko 5.4 g
Tłuszcz 11.7 g
Węglowodany 26.5 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 3.8 g
Sód 508.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...