
Urządzenia i Akcesoria
Bacalao con tomate, patatas panadera y guisantes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
8 raciones
Składniki
-
de bacalao en salazón (ver sugerencia)1000 g
-
de aceite de oliva100 g
-
de agua100 g
-
de patatas en rodajas de 5 mm600 g
-
de pimientos verdes en juliana100 g
-
de sal1 ½ cucharaditas
-
de cebolla en cuartos100 g
-
dientes de ajo2
-
de tomate triturado en conserva800 g
-
de azúcar1 cucharadita
-
de pimienta molida1 - 2 pellizcos
-
de guisantes (frescos o congelados)200 g
-
de mayonesa8 cucharadas
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
466 kcal /
1950 kJ
Białko
27.3 g
Tłuszcz
31.6 g
Węglowodany
18.3 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Sód
557.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

40 años
100 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania