Bacalao con gambones y almejas

Bacalao con gambones y almejas

4.7 371 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • gambones crudos enteros
    8
  • de aceite de oliva
    70 g
  • dientes de ajo
    2
  • de agua
    200 g
  • de almejas frescas
    500 g
  • de cebolla
    50 g
  • de calabacín
    150 g
  • de bacalao al punto de sal
    4 lomos
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • de pimienta molida
    1 - 2 pellizcos
  • de leche
    50 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 620 kcal / 2591 kJ
Białko 43.1 g
Tłuszcz 47.2 g
Węglowodany 5.8 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 618.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...