Bacalao con gambones y almejas
TM6 TM5

Bacalao con gambones y almejas

4.7 (355 ocen)

Składniki

  • 8 gambones crudos enteros
  • 70 g de aceite de oliva
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de agua
  • 500 g de almejas frescas
  • 50 g de cebolla
  • 150 g de calabacín
  • 4 lomos de bacalao al punto de sal
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 50 g de leche

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
2591 kJ / 620 kcal
Białko
43.1 g
Węglowodany
5.8 g
Tłuszcz
47.2 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Błonnik
5.9 g
Sód
618.6 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy