Bacalao con gambones y almejas

Bacalao con gambones y almejas

4.7 393 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 raciones

Składniki

  • 8 gambones crudos enteros
  • 70 g de aceite de oliva
  • 2 dientes de ajo
  • 200 g de agua
  • 500 g de almejas frescas
  • 50 g de cebolla
  • 150 g de calabacín
  • 4 lomos de bacalao al punto de sal
  • 1 - 2 pellizcos de sal
  • 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
  • 50 g de leche

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 618.6 mg
Białko 43.1 g
Kalorie 2591 kJ / 620 kcal
Tłuszcz 47.2 g
Błonnik 5.9 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Węglowodany 5.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...