Eton mess aux fruits rouges

Eton mess aux fruits rouges

3.8 5 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 20 min
4 portions

Składniki

  • 500 g de fruits rouges frais variés
  • 2 c. à soupe de miel
  • 40 g de sucre en poudre
  • ¼ de gousse de vanille
  • 300 g de crème liquide entière
  • 100 g de mascarpone
  • 3 - 5 meringues (petites), en brisures

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4 g
Kalorie 1969 kJ / 471 kcal
Tłuszcz 34 g
Węglowodany 35 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...