Mus z białej czekolady

Mus z białej czekolady

4.2 550 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porcje

Składniki

  • białej czekolady pokrojonej na kawałki
    100 g
  • sera mascarpone podzielonego na kawałki
    250 g
  • twarogu, półtłustego półtłustego, pokrojonego na kawałki
    250 g
  • cukru waniliowego, wykonanego w TM
    2 łyżeczki
    4 łyżeczki cukru wanilinowego
  • truskawki, świeże pokrojone w ćwiartki, do dekoracji
  • liście mięty, świeże do dekoracji

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 417.9 kcal / 1748.4 kJ
Białko 12.1 g
Tłuszcz 32.1 g
Węglowodany 21.6 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Sód 478.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...