Urządzenia i Akcesoria
Mus z białej czekolady
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porcje
Składniki
-
100 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
250 g sera mascarpone podzielonego na kawałki
-
250 g twarogu, półtłustego półtłustego, pokrojonego na kawałki
-
4 łyżeczki cukru wanilinowego2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
truskawki, świeże pokrojone w ćwiartki, do dekoracji
-
liście mięty, świeże do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
478.2 mg
Białko
12.1 g
Kalorie
1748.4 kJ /
417.9 kcal
Tłuszcz
32.1 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
21.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SŁODKA POKUSA
9 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Kokosowe miniserniczki
50 Min
Deser z płynną białą czekoladą
3 Std.
Czekoladowa panna cotta z czarnym kakao i musem z mango
3 Std. 40 Min
Truskawkowy deser warstwowy
2 Std.
Serniczki Oreo®
3 Std. 30 Min
Mus czekoladowy
3 Std. 20 Min
Deser bananowy
15 Min
Panna cotta
3 Std. 15 Min
Crémeux czekoladowe
3 Std. 15 Min
Mus czekoladowy z chili
3 Std. 10 Min
Kostka malinowa z białą czekoladą
9 Std. 20 Min
Brazylijskie banoffee
1 Std. 25 Min