Mus z białej czekolady

Mus z białej czekolady

4.2 555 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porcje

Składniki

  • 100 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
  • 250 g sera mascarpone podzielonego na kawałki
  • 250 g twarogu, półtłustego półtłustego, pokrojonego na kawałki
  • 2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
    4 łyżeczki cukru wanilinowego
  • truskawki, świeże pokrojone w ćwiartki, do dekoracji
  • liście mięty, świeże do dekoracji

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 417.9 kcal / 1748.4 kJ
Białko 12.1 g
Tłuszcz 32.1 g
Węglowodany 21.6 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Sód 478.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...