
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
- 250 g sera mascarpone podzielonego na kawałki
- 250 g twarogu półtłustego, pokrojonego na kawałki
-
2
łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
lub 4 łyżeczki cukru wanilinowego - truskawki, świeże pokrojone w ćwiartki, do dekoracji
- liście mięty, świeże do dekoracji
- Wartości odżywcze
- na 1 porcję
- Kalorie
- 417.9 kcal / 1748.4 kJ
- Białko
- 12.1 g
- Tłuszcz
- 32.1 g
- Węglowodany
- 21.6 g
- Błonnik
- 0.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Sód
- 478.2 mg