
Urządzenia i Akcesoria
Mus z białej czekolady
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porcje
Składniki
-
100 g białej czekolady pokrojonej na kawałki
-
250 g sera mascarpone podzielonego na kawałki
-
250 g twarogu, półtłustego półtłustego, pokrojonego na kawałki
-
2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
truskawki, świeże pokrojone w ćwiartki, do dekoracji
-
liście mięty, świeże do dekoracji
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
417.9 kcal /
1748.4 kJ
Białko
12.1 g
Tłuszcz
32.1 g
Węglowodany
21.6 g
Błonnik
0.1 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Sód
478.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SŁODKA POKUSA
9 Przepisów
Polska
Polska