
Urządzenia i Akcesoria
Kukurydziany biszkopt z owocami
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 kawałków
Składniki
-
masło ilość do natłuszczenia tortownicy
-
mąki kukurydzianej Melvit115 g
-
cukru70 g
-
jajka rozm. L3
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego1 łyżeczka
-
proszku do pieczenia½ łyżeczki
-
borówek amerykańskich150 g
-
malin, świeżych100 g
-
mięta, świeża tylko liście, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 kawałek
Kalorie
130.8 kcal /
547.2 kJ
Białko
3.8 g
Tłuszcz
2.6 g
Węglowodany
23.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Sód
49.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PEŁNE ZDROWIA
60 Przepisów
Polska
Polska