Urządzenia i Akcesoria
Domowe płatki śniadaniowe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
2 porcje
Składniki
-
110 g płatków owsianych bezglutenowych
-
30 g nasion chia
-
1 łyżka cukru trzcinowego
-
¼ łyżeczki soli morskiej
-
1 łyżka syropu klonowego
-
20 g oleju kokosowego
-
125 g napoju ryżowego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
8.9 g
Kalorie
1918 kJ /
458 kcal
Tłuszcz
19.6 g
Węglowodany
57 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DLA ALERGIKÓW
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Budyń bez laktozy
20 min
Deser jagodowy z kaszy jaglanej
40 min
Batony energetyczne, pudding ryżowy na parze i sok marchewkowy
14 godz. 15 min
Migdałowa quinoa z owocami
30 min
Batoniki kokosowo-migdałowe
1 godz. 20 min
Musli
5 min
Wegański pudding bananowy z masłem orzechowym
1 godz. 15 min
Granola kokosowa
1 godz. 40 min
Ryżowy pudding z herbatą
1 godz. 5 min
Ryżanka czekoladowo-orzechowa
20 min
Kisiel
10 min
Owsianka z komosą ryżową
15 min