Urządzenia i Akcesoria
Choux y eclairs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
24 piezas
Składniki
-
80 g de agua
-
80 g de leche
-
70 g de mantequilla sin sal
-
1 pizca de sal fina
-
90 g de harina de trigo
-
110 g de huevos (aprox. 2 piezas), ligeramente batidos
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
1 g
Kalorie
189 kJ /
45 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Fondant
15 min
Crema de mantequilla
35 min
Mil hojas con sonrisas TM6
3 godz.
Crema pastelera
10 min
Pasta choux
2 godz.
Crema pastelera
10 min
Tarta de limón y merengue
2 godz. 30 min
Masa sablé
10 min
Crema de mantequilla y cocoa
5 min
Macarrones con merengue suizo
1 godz. 10 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Mousseline (crema pastelera de mantequilla)
20 min