Urządzenia i Akcesoria
Choux y eclairs
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
24 piezas
Składniki
-
80 g de agua
-
80 g de leche
-
70 g de mantequilla sin sal
-
1 pizca de sal fina
-
90 g de harina de trigo
-
110 g de huevos (aprox. 2 piezas), ligeramente batidos
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
1 g
Kalorie
189 kJ /
45 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
REPOSTERÍA
64 Przepisy
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Profiteroles
2 godz. 15 min
Mini eclairs de frambuesa
3 godz.
Pasta choux
2 godz.
Masa para pasta fresca
1 godz.
Pâte sucrée
55 min
Crema pastelera
10 min
Linzer de almendras y mermelada
1 godz. 30 min
Masa sablé
10 min
Quiche Lorraine
1 godz. 20 min
Alfajores
1 godz. 30 min
Salsa de fruta (coulis)
10 min
Soletas
50 min