Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bizcocho
- aceite en aerosol, la necesaria para engrasar
- harina de trigo, la necesaria para espolvorear
- 50 g de cocoa en polvo
- 11 g de bicarbonato de sodio
- 545 g de harina de trigo
- 2 g de polvo para hornear
- 2 g de sal fina
- 250 g de aceite vegetal
- 15 g de esencia de vainilla
- 440 g de agua
- 10 g de colorante vegetal rojo
- 565 g de azúcar refinada
- 6 huevos
- 1000 g de agua, para limpiar
<br>Betún de queso rosa
- 200 g de azúcar refinada
- 630 g de queso crema, en cubos medianos
- 150 g de mantequilla, en cubos medianos
- 3 gotas colorante comestible, rosa
- perlas de dulce plateadas
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2876 kJ / 685 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 75 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Tłuszcz nasycony
- 20 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 380 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Red Velvet
1 godz. 20 min
Betún de queso crema
5 min
Galletas de Pascua
50min
Trufas de chocolate
3h
Corona de chocolates
1h 30min
Pastel double fudge
3h
Pastel avellanado crispie
3h
Betún de chocolate
10min
Betún de mantequilla básico
10min
Betún de queso crema
5 min
Glaseado de azúcar glass
10min
Betún de vainilla
5 min