Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pastel de chocolate
- 100 g de avellanas tostadas
- 120 g de dátiles deshuesados, en mitades
- 2 huevos
- 30 g de aceite vegetal
- 1 cdita de esencia de vainilla
- 200 g de suero de leche, (buttermilk)
- 100 g de harina de trigo
- 30 g de cocoa en polvo
- 1 cdita de bicarbonato de sodio
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 - 2 pizca de sal
Cake pops
- 15 g de frambuesas liofilizadas
- 50 g de almendras peladas
- 100 g de crema de cacahuate, con trozos, sin azúcar
-
400
g de chocolate amargo, en chispas (ver tip)
lub 400 g de chocolate blanco, en chispas (ver tip) - 3 cda aceite vegetal
- coco rallado, sin endulzante, tostado para decorar (opcjonalnie)
- chochitos de colores, para decorar (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 pieza
- Kalorie
- 1136.8 kJ / 271.7 kcal
- Białko
- 5.8 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Tłuszcz
- 19.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 126.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Galletas glaseadas
1 Std. 30 Min
Galletas de Pascua
50min
Bizcocho de vainilla
30min
Pastel arcoiris
2h
Galletas de mermelada
1 Std. 30 Min
Brownies
30min
Galletas con chispas de chocolate
1 Std.
Betún de mantequilla básico
10 Min
Betún de queso crema
5 Min
Cup-cakes de cactus
45min
Pastel de caramelo y brownie
2h 40min
Macetitas de chocolate y fresas
40min