Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 15 g de grenetina en polvo
- 60 g de agua
- 25 g de glicerina
- 15 g de mantequilla
- 25 g de glucosa ligera
- 500 g de azúcar glass
- Wartości odżywcze
- na 1 receta completa
- Kalorie
- 9244 kJ / 2201 kcal
- Białko
- 9 g
- Węglowodany
- 530 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 26 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salsa de caramelo TM6
1h 30min
Los alfajorcitos de mi abue
1h 45min
Cóctel virgen de limón y tomillo
45 min
Macarrones con merengue francés
1h 30min
Donas de encanto
2 godz.
Paletas de caramelo TM6
40min
Betún de mantequilla básico
10min
Cup-cakes de cactus
45 min
Pastel de vainilla con betún de chocolate
1h 30min
Mil hojas con sonrisas TM6
3h
Betún de ganache de chocolate
12h
Pasta hojaldre sin empaste
1 godz.