Urządzenia i Akcesoria
Crema pastelera de pistache
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
900 g
Składniki
-
120 g de pistaches descascarillados
-
500 g de leche
-
150 g de azúcar
-
15 g de extracto de vainilla natural
-
5 yemas de huevo
-
50 g de fécula de maíz
-
50 g de mantequilla en cubos
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 900 g
Sód
297.9 mg
Białko
56.8 g
Kalorie
9924.1 kJ /
2371.9 kcal
Tłuszcz
131.7 g
Błonnik
15.6 g
Tłuszcz nasycony
49.6 g
Węglowodany
251.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frangipan de almendra
15 min
Azúcar glass
5 min
Sedoso de pistache
1 godz. 30 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 min
Azúcar pulverizada
5 min
Glaseado blanco
2 godz.
Ganache de chocolate
15 min
Gianduja (Crema de chocolate con praliné de avellanas)
15 min
Tiramisù Italiano
5 godz. 40 min
Milhojas de chocolate y caramelo TM6
2 godz.
Tarta de chocolate y avellanas
1 godz. 10 min
Betún de ganache de chocolate
12 godz.