Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
-
220
g de almendras fileteadas
lub 220 g de harina de almendras - 300 g de azúcar glass
- 1 cda de jarabe de maíz
- 1 clara de huevo
- 1 cdita de extracto de almendra natural (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 11189 kJ / 2664 kcal
- Białko
- 47 g
- Węglowodany
- 381 g
- Tłuszcz
- 120 g
- Błonnik
- 27 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10min
Salsa de caramelo TM6
1h 30min
Salsa de vainilla (crema inglesa) TM6
15min
Crema pastelera de pistache
20min
Salsa Bechamel TM6
15min
Mazapán de almendras
5 min
Temperado de chocolate sobre mármol (tableado)
30 min
Crème brûlée de café TM6
15min
Paletas de caramelo TM6
40min
Coulis de frutos rojos frescos
10min
Toronjas confitadas
13 Std. 30 Min
Salsa de fruta (coulis)
10min