Urządzenia i Akcesoria
Duraznos horneados con merengue
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porción
Składniki
Duraznos horneados
-
4 duraznos
-
50 g de almendras
-
25 g de azúcar
Merengue suizo
-
3 claras de huevo
-
140 g de azúcar refinada
-
1 pizca de sal fina
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PASTELES Y POSTRES
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pastel pink velvet
7 godz. 20 min
Merengue francés
10 min
Tartaletas de almendra y naranja
1 godz. 50 min
Mordisquitos de nuez
1 godz. 45 min
Crema batida
10 min
Merengue italiano
20 min
Crema pastelera
10 min
Merengue
15 min
Tarta de limón y merengue
2 godz. 30 min
Mousse de mamey
2 godz.
Pastel tropical
2 godz. 40 min
Chocolate caliente con chile
10 min