Urządzenia i Akcesoria
Duraznos horneados con merengue
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
4 porción
Składniki
Duraznos horneados
-
4 duraznos
-
50 g de almendras
-
25 g de azúcar
Merengue suizo
-
3 claras de huevo
-
140 g de azúcar refinada
-
1 pizca de sal fina
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porción
Białko
7 g
Kalorie
1253 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
51 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PASTELES Y POSTRES
10 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Flan sin hornear
3 godz.
Merengue suizo
15 min
Helado de fruta
5 min
Tiramisú
3 godz. 15 min
Masa para pay
40 min
Espuma de frutos rojos
10 min
Pastel de mantequilla de maní y galletas
1 godz. 15 min
Masa sablé
10 min
Café helado con cardamomo
1 godz. 10 min
Tarta de maracuyá
4 godz.
Mil crepas de limón
1 godz.
Peras al vino tinto Cocción lenta
5 godz.