Urządzenia i Akcesoria
Pan pita
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
8 piezas
Składniki
-
1 cucharadita de aceite de oliva
-
10 g de levadura prensada fresca1 cucharadita de levadura seca instantánea (4 g)
-
1 cucharadita de azúcar
-
270 g de agua
-
500 g de harina
-
1 cucharadita de sal
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 pieza
Białko
6.87 g
Kalorie
937 kJ /
224 kcal
Tłuszcz
1.25 g
Błonnik
2.27 g
Węglowodany
45.62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
PANADERÍA
60 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Pan pita
1 godz. 30 min
Donas de encanto
2 godz.
Carne molida
35 min
Baguette
3 godz. 45 min
Masa para pasta fresca
1 godz.
Pan pita
1 godz. 40 min
Pasta fresca de betabel
25 min
Pan para hamburguesa
3 godz. 20 min
Pan pita
1 godz. 50 min
Pesto de cilantro
5 min
Pan árabe de comino
40 min
Bolillos caseros
1 godz. 40 min