Pastel de 10º aniversario Cookidoo

4.2 6 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz.
16 porción

Składniki

Glaseado
  • 250 g de azúcar
  • 50 g de crema para batir (30-40% grasa)
  • 180 g de chocolate blanco en trozos pequeños o callets
  • 50 g de mantequilla en trozos, a temperatura ambiente
  • 100 g de mascarpone
Pastel
  • de mantequilla para engrasar
  • de harina de trigo para espolvorear
  • 150 g de azúcar
  • 100 g de azúcar morena
  • 250 g de mantequilla cortado en trozos, a temperatura ambiente
  • 1 vaina de vainilla Sólo la vainillina
  • 6 huevos
  • 200 g de leche
  • 350 g de harina de trigo
  • 1 cdita de polvo para hornear
Nata montada y decoración
  • 400 g de crema para batir (30-40% grasa) refrigerada
  • 16 g de estabilizador para crema batida
  • 500 g de frutas para decorar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 porción

Białko 7 g
Kalorie 2378.1 kJ / 568.4 kcal
Tłuszcz 33.8 g
Błonnik 1.2 g
Węglowodany 61.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...