Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 125 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3730 kJ / 888 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 96 g
- Tłuszcz
- 85 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crema pastelera
10min
Temperado de chocolate blanco o de leche (sembrado)
10min
Claras batidas
5 min
Chocolate blanco rallado grueso (230-300 g)
5 min
Crema pastelera
10min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Choux y eclairs
1h 30min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Ganache de chocolate
35min
Azúcar glass (100 g)
5 min
Betún de ganache de chocolate
12h
Azúcar glass (200 g)
5 min