![Ganache de chocolate Ganache de chocolate](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A2BA2883-8C94-46A8-BBF1-D69B1AC03961/Derivates/a558e23f-dab0-439e-acc5-647a6da0fb8d.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de chocolate amargo, en trozos
- 125 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de mantequilla sin sal
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3730 kJ / 888 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 96 g
- Tłuszcz
- 85 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Crema pastelera
10 min
Masa sablé
10 min
Choux y eclairs
1 Std. 30 Min
Salsa de caramelo TM6
1 Std. 30 Min
Betún de chocolate
10 min
Bachour: Tartas de frambuesa con chocolate
2 godz. 30 min
Crema pastelera
10 min
Glaseado de chocolate (ganache)
20 Min
Ganache de chocolate
35 min
Soletas
50 Min
Alfajores
1 Std. 30 Min