Urządzenia i Akcesoria
Brownie con ganache glucosado
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
20 porciones
Składniki
Bizcocho
-
200 g de chocolate (64% cacao)
-
290 g de mantequilla en trozos
-
350 g de azúcar
-
4 - 5 huevos (201 g)
-
190 g de harina
Ganache glucosado
-
340 g de crema
-
130 g de glucosa
-
330 g de chocolate (64% cacao)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
31 mg
Białko
4 g
Kalorie
1667.7 kJ /
398.6 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delicias de chocolate
8 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Tiramisú
5 godz. 20 min
Profiteroles
2 godz. 15 min
Alfajores Argentinos
1 godz. 10 min
Tarta de limón y merengue
2 godz. 30 min
Merengue de avellana con relleno de banana toffee
3 godz. 15 min
Tejas cubiertas de chocolate
45 min
Donas de chocolate
50 min
Brownies con chocolate blanco
40 min
Brownies a la Mexicana
40 min
Volcán de chocolate con corazón de chocolate blanco
20 min
Natilla
2 godz. 30 min
Alfajores
1 godz. 30 min