Urządzenia i Akcesoria
Brownie con ganache glucosado
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
20 porciones
Składniki
Bizcocho
-
200 g de chocolate (64% cacao)
-
290 g de mantequilla en trozos
-
350 g de azúcar
-
4 - 5 huevos (201 g)
-
190 g de harina
Ganache glucosado
-
340 g de crema
-
130 g de glucosa
-
330 g de chocolate (64% cacao)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
31 mg
Białko
4 g
Kalorie
1667.7 kJ /
398.6 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delicias de chocolate
8 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Tarta de mousse de chocolate
12 godz. 30 min
Betún de chocolate
10 min
Mini eclairs de frambuesa
3 godz.
Brownies
30 min
Mousse de chocolate
3 godz. 20 min
Volcán de chocolate
20 min
Mil hojas con crema de queso y duraznos
1 godz. 15 min
Mousse de moras
5 godz.
Pastel rayado
3 godz.
Bombones rellenos de toffee
1 godz. 5 min
Panqué con chocolates
1 godz.
Brownies
50 min