Urządzenia i Akcesoria
Brownie con ganache glucosado
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
20 porciones
Składniki
Bizcocho
-
200 g de chocolate (64% cacao)
-
290 g de mantequilla en trozos
-
350 g de azúcar
-
4 - 5 huevos (201 g)
-
190 g de harina
Ganache glucosado
-
340 g de crema
-
130 g de glucosa
-
330 g de chocolate (64% cacao)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porción
Sód
31 mg
Białko
4 g
Kalorie
1667.7 kJ /
398.6 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
47.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Delicias de chocolate
8 Przepisów
Meksyk
Meksyk
Może spodoba Ci się również...
Red velvet
1 godz. 30 min
Brownies
50 min
Galletas de cocoa decoradas
1 godz. 45 min
Bagels
2 godz.
Pastel de tres leches con rompope
2 godz.
Fondue de chocolate
25 min
Pastel double fudge
3 godz.
Guacamole
5 min
Tiramisú
5 godz. 20 min
Dip de queso y rábano
5 min
Panettone con chocolate y naranja
3 godz.
Barras de chocolate
6 godz. 10 min