![Bachour: Galleta de chocolate y frambuesa Bachour: Galleta de chocolate y frambuesa](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/86cbe755-9f01-48a1-8874-43de308f5f83/Derivates/cfe45e1f-7e75-47cd-93c8-f6b4bf0bd98f.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de frambuesa
- 120 g de frambuesas frescas
- 50 g de agua
- 300 g de chocolate rosa, en chispas o trozos, (ver tip)
- 105 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de jarabe de glucosa
Galleta de chocolate
- 180 g de harina de trigo
- 75 g de azúcar glass
- 255 g de harina de almendra
- 11 g de cocoa en polvo, (ver tip)
- ⅛ cdita de sal fina
- 90 g de mantequilla sin sal, fría, en cubos
- 2 huevos
Montaje
- chochitos de colores, rosas y blancos, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1973 kJ / 469 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 275 mg
Alternatywne przepisy
Bizcocho de almendras
30min
Bachour: LOVELY mousse de chocolate blanco, rosas y frambuesa
14sa
Betún de chocolate
10 min
Pastel de chocolate
45min
Glaseado blanco
2h
Muffins con chispas de chocolate
1h
Betún de queso crema
5 min
Azúcar glass (200 g)
5 min
Galletas de cocoa decoradas
1 Std. 45 Min
Betún de vainilla
5 min
Azúcar glass
5 min
Pastel triple chocolate en capas
2ч. 30 мин.