Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Ganache de frambuesa
- 120 g de frambuesas frescas
- 50 g de agua
- 300 g de chocolate rosa, en chispas o trozos, (ver tip)
- 105 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 15 g de jarabe de glucosa
Galleta de chocolate
- 180 g de harina de trigo
- 75 g de azúcar glass
- 255 g de harina de almendra
- 11 g de cocoa en polvo, (ver tip)
- ⅛ cdita de sal fina
- 90 g de mantequilla sin sal, fría, en cubos
- 2 huevos
Montaje
- chochitos de colores, rosas y blancos, o al gusto
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1973 kJ / 469 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 48 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Tłuszcz nasycony
- 13 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 275 mg
Alternatywne przepisy
Panqué de chocolate y frambuesa
1 godz. 20 min
Galletas de jengibre
1h 30min
Galletas glaseadas
1h 30min
Galletas de Pascua
50min
Brownies con toffee y cobertura de chocolate
1 godz. 20 min
Pastas para té
1 godz.
Enroscaditas de cacahuate
1 godz.
Galletas de la suerte
1h 30min
Merenguitos
1 godz. 20 min
Galletas especiadas
1h 10min
Galletas finlandesas de invierno
1 godz.
Galletas con avena, almendra y chocolate blanco
50min