
Urządzenia i Akcesoria
Lachsspieße auf Quinoa mit Kokossauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
3 Portionen
Składniki
-
Quinoa200 g
-
Wasser800 g
-
Salz1 ¾ TL
-
Bio-Zitronen2
-
Lachsfilet, frisch, ohne Haut500 g
-
Cherrytomaten12
-
Blattspinat, frisch60 g
-
Kokosmilch100 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
594 kcal /
2484 kJ
Białko
42 g
Tłuszcz
20 g
Węglowodany
58 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Schlanke Küche
24 Przepisy
Austria
Austria