Karfiol-Salsiccia-Cannelloni
TM6 TM5

Karfiol-Salsiccia-Cannelloni

4.1 (23 oceny)

Składniki

  • 500 g Wasser
  • 400 g Karfiol, in kleinen Röschen
  • 250 g Bratwürste, roh (italienische Salsiccia)
  • 700 g Tomaten, reif
  • 125 g Mozzarella
  • 10 g Olivenöl
  • 150 g Ricotta
  • 1 Ei
  • 8 Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
  • 1 TL Paprikapulver, geräuchert
  • 2 TL Salz
  • ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
  • 200 g Cannelloni
  • 1 Knoblauchzehe
  • 3 Zweige Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
  • 20 g Honig
  • 2 Prisen Chili, gemahlen (opcjonalnie)

Wartości odżywcze
na 1 Portion
Kalorie
2176 kJ / 519 kcal
Białko
26 g
Węglowodany
46 g
Tłuszcz
25 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy