Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g Wasser
- 400 g Karfiol, in kleinen Röschen
- 250 g Bratwürste, roh (italienische Salsiccia)
- 700 g Tomaten, reif
- 125 g Mozzarella
- 10 g Olivenöl
- 150 g Ricotta
- 1 Ei
- 8 Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 TL Paprikapulver, geräuchert
- 2 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 200 g Cannelloni
- 1 Knoblauchzehe
- 3 Zweige Oregano, frisch, Blättchen abgezupft
- 20 g Honig
- 2 Prisen Chili, gemahlen (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2176 kJ / 519 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 46 g
- Tłuszcz
- 25 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Überbackenes Risibisi mit Schweinefleisch
50 min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
Coq au vin
3h
Elsässer Zwiebeltarte
1 Std. 50 Min
Zucchinitürmchen mit orientalischer Lammfülle
1 godz. 30 min
Beschwipste Weichseln mit Pfeffer
2h
Cremiger Nudelauflauf mit Paradeiser
55 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 min
Rinderhüfte mit Sommergemüse und Hollandaise
2h
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Kalbfleischpflanzerl mit Vorarlberger Bergkäse
40 min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1h 40min