Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 g Rispentomaten, fest
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
-
4
Zweige Thymian, frisch, Blättchen abgezupft, etwas mehr zum Dekorieren
lub 4 Zweige Salbei, frisch, Blättchen abgezupft - 150 g Pumpernickel, in Stücken
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 20 g Olivenöl
- 150 g Feta, in Stücken
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 822 kJ / 196 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 15 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kohlsprossen-Salat mit Mandeln und Cranberrys
35 Min
Käse-Omelette mit Spinat
30 min
Gedämpfter Brokkoli mit Cheddar Chili Cheese Sauce
30 min
Brokkoli mit leichter Schnittlauchhollandaise und Ei
35 Min
Salat Nicoise
40 min
Russischer Salat
50 menit
Omelettrolle mit Blattspinat
35 Min
Karfiol-Ei-Salat mit Senfdressing
35 Min
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1h 10 min
Vollkornreissalat mit Kurkumadressing
1 godz. 5 min
Gerstenwasser mit Marille und Ingwer
1j 25 menit
Polentaschnitten mit Gemüse
45 Min